BVC

Lill-skrutt hade växt!
Är nu 53cm lång och väger 4075g...stora killen! hihi...

Puh va svettigt det är...men jag klagar inte....'älskar värmen! Har nyss legat ute och ammat i ett strandtält som jag satt upp här på gräsmattan...jättemysigt!

Lillen är lite bråkig...är mätt och nybytt men ligger bara å gnäller....längtar tills han är lite större och kan ligga på en filt och vara  nöjd och belåten! Nu vet man ju inte vad man ska hitta på...

Tänkte kanske ta en biltur och få tiden att gå lite...men det kanske är för varmt?


Imorgonkväll blir det grillning med bror och Sandra...gotti gott gott!!


Sommarvärme

Åh va härligt väder!!! Man blir på så mycket bättre humör när det är så varmt och skönt!

Nu ska jag och min lill-skrutt till BVC och se om han blivit nå större...
Isac är på dagis han. Han fick ha nya shorts och sommarskor idag och han var så stolt! - Fin Isac..jättefin sa han innan vi åkte..sötnosen!
Han har lärt sig svärord oxå...det är vi som råkat säga fula ord ibland och han snappar upp....Det var en fluga här imorse som satte sig på honom hela tiden...Han viftade bort den och säger -Jävla fluga!!


Min mamma skulle komma hit sen och gå en sväng med Ludwig så jag kunde få slappa lite....

Finns så mycket jag skulle behöva göra...tvätta,städa,laga matlådor...sen skulle jag vilja sitta i solen,bada fotbad och ta en lång dusch....
Men allt det där hinner man ej på en timme...måste prioritera IGEN!! Jobbigt!

Nä nu hinner jag ej sitta här...

see u

oh happy day...

Sa jag inte att det skulle bli ett gladare inlägg idag va?

Idag har jag varit barnfri i 2 timmar!!  min snälla mamma har varit här och gått med barnvagnen och matat min lillplutt med urpumpad mjölk...

Jag drog i väg till valbo och shoppade!!! köpte bara saker till  mig själv!!

* svarta shorts
* en svart klänning med vita små prickar...jättesöt!
* leggings vita och turkosblå
* ett par svarta ballerina skor
* 2 turkosblå toppar



Tänk vad lite egentid kan göra underverk..känner mig som en ny människa idag....sova inatt fick jag göra oxå!

Har vägt mig oxå...bara en sån sak...att se att man bara har 1kg kvar till sin vanliga vikt..på 2 veckor!
Bra jobbat va?
Fast sen måste jag ju ändå gå ner lite till,men det hoppas jag att jag gör av amningen.....Sist gjorde jag ju det iaf..hoppas  på samma tur nu!
 
Ikväll ska vi  grilla korv härhemma...mysigt!  Isac älskar korv han!

Nä nu grinas det lite här..måste nog kolla vad lillen vill...
ha en bra helg
kram


Att vara 2-barns mamma är....

..underbart men jobbigt!  Måste erkänna att jag känner mig lite deppig ibland! Får  ångest över att jag inte finns där för Isac som förut....Nu går han till pappa så fort han behöver hjälp med nåt...jag är så van att vara hans nummer ETT och nu är jag inte det bara för att bäbis tar upp min tid...

Å bäbis är inte ett dugg kul nu heller...vill bara tutta och tutta och sen sova i min famn..kan INTE lägga ner honom en sekund ens...då skriker han! Men han är ju liten och behöver min trygghet o kärlek så det är klart att jag ger honom det...men vists måste man väl få tycka det är lite jobbigt att vara så låst?!

Men det går ju över...som alla säger...och det gör det...säkert för fort egentligen oxå.....men just nu känner jag såhär iaf!

Dagens gnäll var det där!

Kanske jag känner mig gladare imorgon

och då blir det ett lite gladare inlägg


gonatt på er

(för jag ska väl snart sova eftersom lillen ska sova nu...och då är det b'äst att passa på....men egentligen vill jag se semifinalen med charlotte perelli)


Åh hemska natt...

Snark snark...Idag är mamma trött.Hennes lill-fis har varit vaken nästan hela natten å krånglat....Han som sovit så bra!  Men inatt vaknade han vid 00 och var vaken ända tills 03...sen vakna han 06 igen...sen var det bara att gå upp!

Nu sover han som en prins...typiskt! Är hos mor å far nu. Dan jobbar tolvtimmars så jag smet upp hit...Fått mat och fika som vanligt...

Jag har försökt sova lite nu när han sover...men det går inte...kan bara sova på natten ja..och det får man ju visst inte!
Men detta är väl inge konstigt när man har bäbis antar jag...bara mamma jessica som är van att sova!

Isac ska få sova över här iaf så "slipper" vi honom....han kommer ju till oss vid 03 han oxå och vill ligga i våran säng...Jag som helst vill ha noll ungar  i sängen har nu två!!


Och SNÖAR gör det oxå! Fy fan...Det är ju inte klokt!!


Nä nu ska jag försöka väcka skrutt


kraam


Sötnosar...

Åh va svårt det är att hinna med att skriva här!
Den enda lediga tid man har tillbringas med Isac eller i sängen...

Tror inte Isac tycker detta är så kul med en lillebror. Han är jättesnäll och go mot Ludwig men mot oss är han ett monster.

Min duktiga lilla vän har blivit en grinig trots -unge som bara grinar!!! Jag känner inte igen honom! Jag antar att detta har med omställningen att göra. Det är sån tur att man har pappa Dan. Jag vette sjutton hur det ska gå när han börjar jobba igen...hjälp!

Lite bilder påmin kära familj

image13

image14

Nu kallar plikten...det vill säga Bäbis!!

lite mer bilder....

image10

image11

image12

Våran älskling

tänk att han är här nu!! Åh vad vi är lyckliga! Jag skriver lite kort nu bara,för det hinns inte med så mycket annat än att amma...
Han är iaf en snäll liten krabat...sov från 12-05 inatt och då väckte jag honom för att han måste äta....sen sov han vidare till kllockan sju....Så mamma är nöjd :-)
Här är underverket!
image9


                                                                         LUDWIG

Mer sen....
kram


VATTNET HAR GÅTT!!!!!!!!!!!

Nu åker jag snart in och föder bäbis!!!!

Cooolt!

Min älskling

Vad skönt det var att få hem min kära unge! Men han ville knappt komma in härhemma...-åka mer farmors bil! säger han när vi öppnar dörren...jaja...välkommen hem iaf älskling!

image8

Han har ju haft en massa röda prickar som vi anande var vattkoppor,men han har ju varit hur pigg som helst hela helgen...
Fick iaf vara hemma från dagis idag,ifall det skulle vara vattkoppor. Men nu har vi haft besök av en sköterska som sa att det INTE var vattkoppor...skööönt!

Nu sover han middag och jag ska passa på att kolla på våra bästa år!!

i´ll be back......

Längtar...

Om bara en lite stund kommer min lilla älskling hem!! Äntligen! Visst har det varit skönt,men sååå tomt!  Vad i hela friden gjorde man innan man fick barn undrar jag???

Blev ingen bio för oss,blev slappisar båda två så vi orkade inte åka iväg...käkade godis och kollade på tv istället!
Idag har vi varit och handlat lite....sen grillade vi kött,grönsaker på spett,majskolvar och till de egen gjorda klyftpotatisar...fasen va gott det blev....

Har tvättat en massa oxå,,,hade kommit efter så det blev några maskiner.Det är ju så praktist när man kan hänga tvätten ute...torkar på en timme!

Åh nu kommer dom....

mer sen..kanske...


tjockis

Vi har varit på Jensas och ätit grilltallrik...mumsigt! Sen tog vi en tur med bilen....Mysigt att åka och kika lite.Det var ju så fint väder oxå!

Här är dagens bild på tjockis magen...sprickfärdig eller????

image7
                                                                              Magen vecka 38

Nu ska jag ut och hänga lite tvätt!
BAJ Baj

Tyst och lugnt

Har precis varit till Dans föräldrar med Isac...Han ska var där ända tills imorgon kväll!! Barnlediga IGEN alltså!!
Men det måste ju vara rättvist...sist var det ju mormor som hade honom...nu farmor! :-)
Dom skulle hitta på en massa roliga saker...lekparker,åka på utflykt,bort och äta ikväll osv....Han kommer att ha så kul! 
Det blir ju så konstigt tyst när pladderkvarnen är borta...men än så länge är det rätt skönt!  Men ikväll nångång kommer jag sakna honom och hela dan imorgon..lillplutten!

Så idag och imorgon vill jag faktist inte ha nån bäbis....nu vill jag vara ledig en sista gång!

Vi ska kanske på bio ikväll.....men tänk om vattnet skulle gå i biosalongen??!!! Jag är lite skeptisk att åka iväg nu när det kan bli närsomhelst... 14 dar kvar idag ju...och om man ska lita på vad barnmorskan säger så är det  plus/minus 2 veckor från datumet.....Men det kanske blir plus här ska ni se.......

Nä nu ska jag duscha och greja lite...blir väl säkert att vi åker iväg och äter nånstans idag kan jag tro......

Ha en underbar lördag!

Kalas

Idag var det kalas dags...Bror blev 27 år idag...hipp hipp hurra för han! Vi var dit och fikade och fick god tårta..mumsigt!

Var in i valbo innan vi åkte dit och handlade present...fy va mycket folk! Jag köpte bara presenter och några bäbis kläder,orkade inte trängas!!!

Igår kväll var vi till högbo och kikade på kasen! Isac var väl inte så impad,tyckte mest fyrverkerierna lät illa....
-hem och sova,äta välling sa han när kasen brunnit 5 minuter...stackarn var jättetrött!
Såklart vi åkte hem!

Åh vi har köpt en vagn idag oxå...äntligen! Har funderat fram och tillbaks vad vi skulle ha för vagn....Men kom fram till att en syskon vagn inte är nån ide.....då jag väldigt sällan kommer att gå med båda barnen....Har ju ingen hund längre,och känner jag mig själv så vet jag hur bekväm jag är....

Så det fick bli en ny kombi vagn iställlet och ev ståbräda till Isac om vi skulle ut och gå allihopa....Han vill ju gärna gå själv nuförtiden oxå....
Fick tag i en superfin Teutonia på blocket för bara 1200:-...superfräsch! så jag är sååå nöjd!

Magen har varit lugn idag..inte så mycket förvärkar...skönt faktist!
Nu är det bara 17 dar kvar till BF....
Ska knäppa nåt magkort till hade jag tänkt...men det får bli imorn ..orkar inte nu....

Jag ska bädda ner mig i soffan nu en stund...

kram å gonatt

RSS 2.0