Barnkalas och grillning

Åh vilket underbart väder!! Jag bara Ä L S K A R värmen,medans alla runtomkring pustar och klagar!! Nä det här är riktig sommar det   :-)

Vi har badat varje förmiddag uppe i Åshammar.Kanon för barnen!! Långgrunt som tusan och både sand och gräsmatta att ligga på...Så nu börjar man få lite bränna iaf!!

I lördags var vi på kalas hos Felix eller både Joel och Felix rättare sagt...dom fyller ju 2 med en veckas mellanrum bara,så det slog ihop kalasen...smart!  Fikade och hade det allmänt skönt i ´solen medans barnen lekte...Sen vid 17 blev det grillning för de som ville....vi käkade choritzo och pot.sallad...räckte bra i värmen!
En jätterolig kväll med trevligt sällskap!!! :)

Imorse fick jag världens sovmorgon!! Jag och Ludde har förflyttat oss ner i våran källare,närmare bestämt bäddsoffan i datarummet. Vi har ju för sjutton 33 grader varmt på kvällarna.!!!!..det är INTE skönt då man ska sova! allra minst för barnen..pust! Där nere är det superskönt och svalt..så vi sover som gudar. Ludwig har sovit 8 timmar i sträck,sen mat och somnat om...så klockan hann bli 10.20 innan vi vaknat idag..nice!

Ikväll får vi nattgäster...Jens och Sandra ska slå upp tältet här på gården och sova kvar..haha..lite kul!! Men förstår dom...inte kul att bo i lägenhet på sommarn! Så dom är i kUngsgårdens nästan varje dag,,,så varför inte sova kvar och slippa åka?!

Tror jag ska byta design på bloggen..ombyte förnöjer..inte sant??


Furuvik och Laxön

I tisdags vare dags för en liten mini semester igen!!
Vi lämnade Ludde hos hans mormor och åkte till Furuvik...vi hade jättemysigt! Och strålande väder....sååå himla skönt att åka utan bäbis faktist. Roligt när vi båda kunde åka karusell med Isac tex. Hade matsäck med oss som vi åt på klipporna.Jättelyckad dag blev det!

Vi ville inte riktigt åka hem efter Furuvik,så vi åkte till Älvkarleby och tittade på fallen och besökte laxön...där var det oxå kanon fint...hade aldrig varit där.Små gulliga affärer och fika ställen...Isac trivdes som bara den...sprang omkring och busade,men han var snäll och beskedlig....goungen!

   

        

Igår var vi till min morbrors stuga som ligger ovanför Axmar ...där spenderade vi mycket tid när vi var små,men nu var det jättelängesen vi var dit. Kul att uppleva gamla minnen!
Skulle egentligen träffat Angelica och Emilia oxå,men det blidde för sent. Tråååkigt...det var så kul sist! Men det kommer väl fler dar!!

Nu ska Isac och Dan åka och köpa pizza från Verona...yammie!!
Lilla ludde sover så om jag har lite tur nu,så får jag lite egen tid....
 
hörs nån annan dag

Jädraås

I lördags var vi och åkte lite tuff tuff tåg med barnen i Jädraås. Lite kaos innan vi väl fick komma ombord. Tre tåg hann gå innan vi fick plats...folk trängdes som bara den och jag hade ingen lust att stå där och slåss för att komma med.

Regna gjorde det oxå,så vi stod under ett träd och väntade. Barnen var otroligt snälla ändå,trots all väntan. Har kort därifrån men dom ligger i kameran just nu och är ej inladgda....så det får bli nån annan dag.

Imorgon ska Ludde vara hos mormor hela dagen och vi ska troligvis till Furuvik med Isac...ska bli så skönt att få umgås en hel dag med bara honom.!! Go ungen! Jag hinner ju aldrig med honom riktigt.....Får hoppas bäbis är snäll hos mormor bara...Har pumpat ut en massa mjölk så det ska räcka över dagen iaf....


                                                        ...  fin Ludwig ...

Nu ska vi snart åka och handla mat..usch det är riktigt tråkigt,men nödvändigt. Finns inte ens mjölk eller mjuk-mackor härhemma....så imorse blev det lyxfrukost....Kaffe och hårdmacka med smör....Yihooo!!

ha en bra dag alla

Ny kamera

Åhh va kul!!
Vi har äntligen köpt en ny kamera...Har ju inte kunnat ta kort på evigheter(lånade ju mammas på semestern).
Det blev en riktig systemkamera...och gud vilka bra bilder den tar!!

Men det finns ju sååå många finesser,så det tar nog tid att lära sig...knäppte lite kort på älsklingarna igår  med den ...





Detta blev en spenderar sommar!! Usch vad vi lagt pengar på nya grejer....men det är inte ofta vi unnar oss sånt!
Blir makaroner och vattten till hösten..hahaha...

Isac och Dan åkte iväg och handlade färg till rummet i källaren,som ska bli vårat sovrum. Tänkte vi skulle börja måla så det blir klart nångång...
Ludwig sover han,så nu fick jag ÄNTLIGEN lite tid att vara för mig själv....Jag behöver det känner ja!

Men allt går bättre med bäbis iaf..han är ju snäll nu! Ligger i babygymmet och snackar och leker...söööt!! Men man är ju iaf i närheten och rätt som det är blir det ju tråkigt att ligga där så då får man hitta på nåt annat...
Jag skulle vilja vara helt utan man och barn nån kväll!!

Dan lovade att jag skulle få det oxå.....men vad ska man välja att göra då? Jag skulle bara vilja ligga på soffan och kolla på en film,eller ut och gå...eller bara träffa nån kompis utan barn....eller åka iväg med bilen och poppa bra musik..ja det finns tusen grejer jag vill göra...
Inga stora saker heller...bara sånt där man aldrig hinner....

<imorgon ska vi till Jädraås och åka tåg med Isac,,,,det ska bli roligt! För honom åtminstone...Han pratar om det redan nu och vill åka idag...

Fick hem kläder idag oxå...Hade beställt en t-shirt åt Isac och body och tights till Ludde...Allt i Ida T...gillar de kläderna. Hittade ju rea i en butik på internet...blev jättebilligt!


Nä nu ska jag plocka lite här hemma..behövs ju det oxå...fast det är tråååkigt!!!

kram  på er

Mini-semester

FÖRLÅT kära läsare!
Jag är sååå dålig på att uppdatera....men jag har inte tid helt enkelt!  Just nu är livet rätt jobbigt och kaosartat!
Jag hinner precis kliva ur nattkläderna,göra mat åt Isac,slänga i nåt i min egen mage och föda den lille....
Sen äre lixom slut på tid....Just ja..tusen blöjbyten oxå!

Vi har iaf gjort lite roliga saker oxå,mitt i kaoset.
På tisdag morgon bar det iväg till Eskilstuna med Emilie och hennes familj.
Gick bra att åka bil med ungarna.Ludwig sov hela vägen nästan och Isac var duktig han med.Var väl bara de sista milen Isac fick lite kryp i benen....

Emilie och jag och de minsta barnen åkte till ett stort köpcentrum och shoppade,medans papporna tog med sig Storbarnen och gick på traktor museum..Hittade bra mycket kläder till ungarna.

På kvällen grillade vi korv och lekte i nån lekpark där på stug-området. Isac humör har inte varit det bästa,medans Emilies barn var skitsnälla! Tur var väl det för Ludwig hade ju kvällsrus som vanligt...

Jag fick ligga och natta 2 barn,medans de andra satt på altanen och drack öl och snackade skit.....Liiite tråkigt!!! Men jag var tröttast och skulle ju inte dricka ändå....och de gick verkligen inte att få ungarna att sova utan att nån låg där...
Så jag offrade mig!

Men det blev inte mycket sömn.Jag delade en 90 säng med bäbis så jag låg typ utanför sängen och sov..haha. Och sen är man ju ganska lättväckt som mamma...så det spelade ingen roll om det var Emilies ungar som grinade på natten.Jag vaknade ju iaf!!

Dagen efter gick på på Parken Zoo....Oh my god vilken dag!
Började med att köa en timme i strålande sol innan vi ens fick komma in....Ungar gillar ju inte att köa direkt!!!
Sen när vi väl var inne så bajsa Isac....sen när det var klart blev Ronja hungrig....så det blev fika paus på en gång.....vi gick några meter sen blev Meja kissnödig och sådär fortsatte det.....
De gör ju inte sina behov samtidigt.....sen när vi skulle äta var det slöa sommarjobbare som skötte maten så vi vänta i över en timme på maten...och hungriga barn gillar ju inte att vänta heller!!

Tillslut satt vi bara och skratta åt allt kaos.....vi hann ju iaf se en vit tiger och typ....hmmm...jo flamingos såg jag nog oxå...

            

Hur som helst så har det varit trevligt,MEN det var en ny upplevelse att semestra med 2 barn!
Jag var totalt slut när vi satt oss i bilen efter dagen i parken.

Den här stjärnan har varit bråkig hela resan han med. Men då och då får man ju sånt där underbart leende och då glömmer man allt vad jobbigt heter!!



Nu får jag snart besök så jag hinner inge mer nu...
Fast det är jättemycket mer jag vill berätta,men det får vänta.

KRAM KRAM

RSS 2.0