Ockelbo marknad

Igår på förmiddan var vi till Emilie och hälsade på..Isac och Meja brukar ju leka så bra,men jag tror Isac var lite tjurig igår.Han gick mest för sig själv och blev sur när Meja kom och föreslog nåt dom skulle leka med...Vet inte om han är lite små sjuk....Han var ju hemma från dagis i torsdags,för då på natten hostade han och snörvlade som sjutton. Men det gick liksom över sen på dagen...eller så är han bara på dålig humör ändå...

Sen på em igår var vi till ockelbo på marknad.Då var han iaf på strålande humör....Jens och sandra var oxå med! Jag köpte strumpor och godis...det gamla vanliga..haha...Isac gick själv nästan hela tiden.Han var så duktig och gick brevid oss och sjöng och hade sig...gullungen!



Blev stormförtjust i karusellerna och ville så gärna gå dit.Han fick åka nåt tåg där som gick runt runt...och när det börja åka blev han lite skraj och såg så rädd ut ,stackarn! Men han satt kvar och sen var han så stolt att han kört tåget!

Dom hade ju haft världens åskväder där i ockelbo,men vi kom precis när solen kom fram igen och åkte hem när nästa skur kom....Väldigt bra tajming!!!

Ludde sov under hela vistelsen och bilfärden hem...duktig bäbis!! :-)
Han börjar bli lite snällare nu.....och roligare....han flinar och gör gulliga ljud nu när man pratar med honom...sååå söt!

Men på kvällarna är han odräglig! Säger bara en sak...K V Ä L L S R U S !!!
Det är visst så att barn har skrikperiod då...jo tack..vi vet!!
Han går ju inte att trösta....ska han äta så suger han i panik och hostar och stånkar och sliter i tutten. Och helt plötsligt kan han börja gallskrika....
Det enda som kan hjälpa är att bära på honom och guppa runt....jobbigt i längden! Tillslut blir han så trött att det inte går att somna för han blir övertrött...suck!
Denna period var värstmellan 5-8 veckor och det stämmer exakt!

Kanske blir bättre snart då..hoppas vi! Man har ju ångest inför kvällen nu ju....

hungrig som bara den!!


Nu sover underverket iaf och jag ska passa på att byta gardiner och greja lite härhemma...

sen blir det mat..lax,potatis och smögensås står på menyn idag

kraam


vill sova...

åh jag vill sova!!
Men det vill inte bäbis.....

så här får man sitta uppe och kämpa med att hålla ögonen öppna medans bebben ligger och kollar på alla roliga saker härhemma...som typ gardiner,kuddar med färger eller varför inte handen...SUCK!!!

tur att han är så jäkla söt....har ju fått se ett leende idag oxå *mamma smälter*

sov ju knappt nåt inatt heller...krångel med magen hade stackarn!

sen när klockan var 7 och jag äntligen fått bäbis att sova så kommer storebror och öppnar sovrummsdörren och gastar:

-nu kommer jag...godmojjon mamma!!    sötnosen!

jeje bara att gilla läget......men hur som helst är mina barn de bästa som finns ändå!

                              None   


ne nu grinas det igen....

måste slita mig


lite uppdatering...

Nu var det ett tag sen igen.....hopplöst att hinna med denna blogg....

Ska väl berätta lite vad vi gjorde i midsommar.
På midsommarafton var vi till mor å far och åt sill lunch...eller korv och köttbullslunch för mig och sandra hehe...
Jens och Sandra var med oxå! Sen åkte vi vidare till Dans föräldrar,där var det lite fest! Grillade och käkade tårta..mums!

Blev lugnt för mig som ammar förståss....drack  vatten hela kvällen.För stackars lilla bäbisen blir så gasig när jag dricker nåt med kolsyra i..och jag tog ett glas till lunchen...alltså cola....liiite småtråkigt att alltid bara dricka kranvatten men vad gör man inte för sina älsklingar!!?

Jag åkte hem och sov med Ludwig och Dan och Isac sov kvar där...lugnast så för min del så jag fick lite sömn...

På söndagen var jag en sväng till valbo och handlade present till Malin som fyllt 30 år....blev skor till mig och kläder till Isac oxå...Sen var vi till Malin och fikade.Var en massa barn där som Isac lekte med...

Idag har Emilie och barnen varit här och lekt.Skönt med sällskap för Dan jobbade förmiddag. Vi åt lunch här oxå..lite spaghetti med ost o baconsås...

Imorse höll Isac på att skrämma livet ur mig....Han och bäbis låg i soffan och myste och jag sprang på toa....Då ropar Isac...-han gjorde en kullerbytta!!  HJÄLP tänker jag....nu har bäbis ramlat ner från soffan och gjort värsta volten...
Springer in i rummet och där ligger dom lugnt på soffan.....Varifrån får barn allt????

Nu sover hela familjen förutom jag...kanske man skulle passa på att vila lite oxå??

kraaam

helgen

Nu är jag och barnen hos mor å far...Dan jobbar tolv timmars så det är så tråkigt hemma då....Isac har sovit här inatt så jag och bebben tog sovmorgon till 10.15....behövdes!!

Kollade lite på fotbollen igår..FAN va trist att Spanien gjorde mål i sista sekunden!! GRRRR......


I fredags var vi och firade Sandra som tog studenten! Bra kämpat Sandra...bra bertyg fick du oxå  :-)
Fick god mat och tårta hos hennes pappa i storvik sen...mumsigt var det!
Synd bara att det skulle bli regn,så typiskt.

Just ja..igår fm var vi till Emilie en stund och lekte...Isac å Meja hade så kul dom...Vi fick lite lunch där oxå,Isacs favvomat....makaroner o köttbullar!

Nu börjar det lukta mat här hemma oxå....skönt att bli bjuden på mat.Man hinner ju aldrig laga nåt avancerat hemma,då en unge hänger i byxbenet och den andra gastar för fulla muggar....

Här kommer lite bilder på mina gullungar



baj baj


Great :-)



Nu har vi äntligen gjort slag i saken och beställt ny bil!! Har pratat om det länge...Det blev en Hyundai i30 kombi!!
Skitfin!!
Inte blå som på bilden utan en champagnefärgad...najs najs!! :-)
Så nu kan vi åka på semester utan att vara rädd att bli stående..haha...

Ska iväg på en mini-semester till Eskilstuna och parken Zoo med Emilie och hennes family!
Vi ska sova i stuga en natt oxå...det ska bli mysigt...kanske blir nån mer liten utflykt i sommar oxå!

Idag har jag haft besök av Angelica och Cina med bäbisar! kul kul!

åh nu är det dags för amning

baj

ooont

fan att amningen aldrig kan funka!!!

har så j*vla ont i ena tutten....jag kan ju knappt ha kläder på mig.Gör ju svinont när man ska gå och bära på bäbis oxå eller när Isac viftar till och kommer åt mig...

hur länge ska man kämpa?`?????????

FAN

jobbig dag idag..gnällig bäbis(som alltid iofs) ooont i boobsen och trööött......

ska iaf försöka ta mig till öppna förskolan klockan 13
är avslutning där idag! men det var då inget roligt väder..blåsigt som fasen!

nä bye bye for now

min sötis


har kollat hur pappa gör


arg


Gott med grillat

Nu har jag varit sådär slarvig igen och inte uppdaterat på länge!!  Sorry....
'
Har ju varit hos Angelica och träffat henne och Cina och deras gulliga bäbisar!! Jättetrevligt! Måste vi göra om tjejer!!

Varit och shoppat i valbo har jag gjort....fick ju skattepengar..hehehe...så då var man ju tvungen att slösa bort lite. Blev mest grejer till Dan och barnen...som vanligt. Men köpte solglasögon,en kjol och ett par skor iaf. Ludwig var med och han låg och sov hela tiden,jätteduktig bäbis.

Och bäst av allt...Han sover i sin säng nu!!!! Åh va bra sömn jag får...han somnar där vid 22 och vaknar ca 02-03 och äter..sen lägger jag tillbaka han där och han sover 4 timmar till  och äter....och sen vaknar han vid 09...
Halleluja vad sömn är bra!! Fåse hur länge det håller i sig...

Igår grillade vi med bror och sandra..gott gott....sen var vi till Alsjön och bada lite..inte jag då...får ju inte bada nu efter förlossningen...måste vänta några veckor till....Men Isac,Dan och jens tog sig ett dopp iaf.!

Och alldeles nyss grillade vi lax..och satan va gott det blev. Hade färsk potatis till...gud va gott! Godare än kött måste jag säga....

Nä nu vaknar skrutten..måste amma lite nu...
kram

Sjukling

Svettigt värre idag!! Och min kära son har haft feber,så vi har mest varit inne hela dagen...tyvärr!

Han blev dålig igår morse....men efter lite alvedon blev han piggare så vi åkte till s-viken och kollade lite på stan. Käkade lite lunch  och åt glass...det var riktigt mysigt! Men Isac mådde inge vidare så vi åkte hem..kokhet var han när vi kom hem stackarn!

Dan  åkte iväg på cruising med pappa och bror å Sandra....Så mamma  kom och höll mig sällskap tills barnen somna! Klockan 20 somnade båda två och jag snart därefter...kul lördag! Men det var skönt att få sova lite...Lillen var ganska snäll inatt oxå...så jag fick nog en 8 timmars sömn sammanlagt.

Men nu ikväll åker Dan och jobbar natt...fåse hur det går....Isac kommer ju alltid på morgonkvisten till våran säng,och då brukar ju Dan fixa med välling och hämta täcken å sånt...Får hoppas jag inte ligger och ammar då...

Och nu på sistone har Dan och Isac sovit på soffanför att inte störa oss..Kan ju bli problems när inte pappa är där när han kommer...Hoppas det går bra!! Han är ju verkligen pappas pojke just nu!


Imorgon är det sommarfest på dagis på kvällen oxå...får hoppas Isac är piggare så vi kan gå på det...

nä måste fixa lite välling till Isac nu


RSS 2.0