Ockelbo marknad

Igår på förmiddan var vi till Emilie och hälsade på..Isac och Meja brukar ju leka så bra,men jag tror Isac var lite tjurig igår.Han gick mest för sig själv och blev sur när Meja kom och föreslog nåt dom skulle leka med...Vet inte om han är lite små sjuk....Han var ju hemma från dagis i torsdags,för då på natten hostade han och snörvlade som sjutton. Men det gick liksom över sen på dagen...eller så är han bara på dålig humör ändå...

Sen på em igår var vi till ockelbo på marknad.Då var han iaf på strålande humör....Jens och sandra var oxå med! Jag köpte strumpor och godis...det gamla vanliga..haha...Isac gick själv nästan hela tiden.Han var så duktig och gick brevid oss och sjöng och hade sig...gullungen!



Blev stormförtjust i karusellerna och ville så gärna gå dit.Han fick åka nåt tåg där som gick runt runt...och när det börja åka blev han lite skraj och såg så rädd ut ,stackarn! Men han satt kvar och sen var han så stolt att han kört tåget!

Dom hade ju haft världens åskväder där i ockelbo,men vi kom precis när solen kom fram igen och åkte hem när nästa skur kom....Väldigt bra tajming!!!

Ludde sov under hela vistelsen och bilfärden hem...duktig bäbis!! :-)
Han börjar bli lite snällare nu.....och roligare....han flinar och gör gulliga ljud nu när man pratar med honom...sååå söt!

Men på kvällarna är han odräglig! Säger bara en sak...K V Ä L L S R U S !!!
Det är visst så att barn har skrikperiod då...jo tack..vi vet!!
Han går ju inte att trösta....ska han äta så suger han i panik och hostar och stånkar och sliter i tutten. Och helt plötsligt kan han börja gallskrika....
Det enda som kan hjälpa är att bära på honom och guppa runt....jobbigt i längden! Tillslut blir han så trött att det inte går att somna för han blir övertrött...suck!
Denna period var värstmellan 5-8 veckor och det stämmer exakt!

Kanske blir bättre snart då..hoppas vi! Man har ju ångest inför kvällen nu ju....

hungrig som bara den!!


Nu sover underverket iaf och jag ska passa på att byta gardiner och greja lite härhemma...

sen blir det mat..lax,potatis och smögensås står på menyn idag

kraam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0